Leuk dat je dit voorjaar ook wilt deelnemen om je kennis en vaardigheden verder te professionaliseren.

We begroeten je graag tijdens deze tweede editie, die opnieuw plaatsvindt in de moderne onderwijslocatie van Driestar educatief te Gouda. Locatie en route kijk ook op: www.driestar-educatief.nl/contact

Aanmelden: Op deze pagina kun je jezelf aanmelden en ontvang je direct automatisch een bevestiging. Lees vooruitlopend onze voorwaarden en privacyverklaring en geef daarop akkoord bij je aanmelding.

Het deelnametarief voor deze kennisdag bedraagt € 164,00 per persoon inclusief btw. Dit tarief is voor het volledige kennisprogramma, inclusief  uitgekozen workshops en gratis koffie, thee en tussen de middag een lekkere lunch.

Elke deelnemer kan aan vier workshops van de aangegeven vijf voorkeuren deelnemen. De workshops worden ingedeeld op volgorde van aanmelding. Het aantal beschikbare plaatsen per workshop is verschillend en beperkt. Tijdig aanmelden is altijd verstandig.

Je kunt je aanmelden tot en met maandag 4 april 2022

Attentie: Vink bij aanmelding aan of je lid bent van de VLSM. Tijdens de middagpauze houden zij graag met jou de ledenvergadering. Welkom als lid: Vanzelfsprekend is het extra mooi als je ook lid wilt worden van de Vereniging voor Handschriftontwikkeling VLSM. De vereniging is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van schrijven, schrijfonderwijs en handschriftontwikkeling. Je bent van harte uitgenodigd en klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar michel@handschriftonderwijs.nl

Het symposium wordt gehouden in de moderne onderwijslocatie van Driestar educatief. Volgens de huidige overheidsadviezen kan dit evenement plaatsvinden. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

    We ontvangen je graag op vrijdag 8 april aanstaande in Gouda!