We begroeten je graag tijdens de primeur van het Handschriftonderwijs Symposium 2020 in Gouda. Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Het deelnametarief voor het vernieuwende symposium bedraagt € 150,00 inclusief btw. Na aanmelden ontvang je van ons per e-mail een factuur. Dit tarief is inclusief de volledig verzorgde dag met deelname aan het symposium, uitgekozen thema sessie, workshops met lunch en gezellige afsluiting.

Let op: Krijg 10% primeurvoordeel op het standaard tarief bij aanmelden voor 20 januari 2020 onder vermelding van: Primeurvoordeel 10% bij opmerkingen tijdens het aanmelden.

Studenten van de PABO kunnen deelnemen tegen aantrekkelijke voorwaarden; vraag meer informatie bij je opleiding. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor studenten.

Elke deelnemer kan aan drie workshops van de aangegeven vier voorkeuren deelnemen. De workshops worden ingedeeld op volgorde van aanmelding en betaling. Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is per workshop verschillend. Snel aanmelden is altijd verstandig!

Tot ziens op vrijdag 24 januari 2020!

    Let op: vergeet voor verzenden niet het hokje voor akkoord aan te vinken! Je ontvangt direct een bevestiging met de details die je hebt ingevuld.

    Algemene voorwaarden
    Privacyverklaring