Dorien Kikkert: Na mijn studie kon ik meteen aan de slag bij Revalidatiecentrum Heliomare op de afdeling kinderrevalidatie. Het kriebelde altijd al om een ‘eigen praktijk’ op te zetten voor kinderergotherapie. In 2009 heb ik deze stap gewaagd in Haarlem! De praktijk is steeds verder gegroeid en zelfs uitgebreid richting Hoofddorp en Nieuw Vennep. Nu ben ik naast mijn praktijk Stapdoor met Kirsten gestart en ook een Webshop Fijne Motoriek.

Kirsten de Zwart: Na mijn studie kinderergotherapie ben ik mij verder gaan specialiseren als orthopedagoog en later als cognitief gedragstherapeut. Een aantal jaar heb ik met veel plezier bij verschillende instellingen als ergotherapeut en gedragsdeskundige gewerkt. In 2006 was het tijd voor mij om mijn eigen praktijk op te zetten in Amsterdam, Kinderpraktijk Op Stap.

StapDoor: In 2019 hebben wij de handen in één geslagen. We willen nog zoveel meer betekenen voor de kinderen, ouders en leerkrachten waarmee we werken. Door onze ideeën, passie en kennis te delen hopen we nog meer kinderen spelenderwijs te kunnen ondersteunen in het zo optimaal mogelijk ontwikkelen van de fijne motoriek en het schrijven. Dit doen we door leerkrachten, ouders en therapeuten handvatten en concrete ideeën en kennis te bieden.

www.stapdoor.nl