Primeur Handschriftonderwijs Symposium in Gouda
“Het Handschrift in Beweging” vrijdag 24 januari 2020

Tijdens dit inspirerende Symposium wordt de vernieuwende positie van het handschriftonderwijs op een uitdagende manier geprofileerd richting de onderwijspraktijk. Deze unieke dag is speciaal voor het Primair (PO) en Voortgezet Onderwijs (VO). Het totaalprogramma staat volop in het teken van ontdekken, doen, ontmoeten en verbinden.

Mis deze unieke taalrijke kennisdag niet op vrijdag 24 januari 2020 in Gouda

Het belooft dé ultieme taalrijke plek te worden waar onderwijsprofessionals en relevante kennisnetwerken op een uitdagende manier samenkomen. Juist de koppeling tussen doorlopende leerlijnen in het PO en VO, maken dit specifieke moment extra waardevol. Schrifteducatie wordt mede belicht vanuit de onlangs gepresenteerde uitkomsten van Curriculum.nu en de laatste wetenschappelijke inzichten. Het symposium is daarmee verrassend, vernieuwend en verbindend.

Tijdens dit uitdagende symposium wordt een interessante mix aan gezaghebbende partijen en instanties rondom handschriftonderwijs en taalvaardigheid bijeen gebracht. Zij geven op inspirerende wijze inzicht in de vernieuwende positie van het handschriftonderwijs bij het leren en de verdere ontwikkeling van leerlingen in het PO en VO.

Wetenschappelijke onderbouwing inclusief onderwijspraktijk komen ambitieus samen

Deze eerste editie biedt een volwaardig inspirerend podium voor kennisoverdracht met interessante workshops en gerelateerde activiteiten.